Últimes activitats

Veredicte Premis Sambori Alcoià-Comtat 2021

Veredicte Premis Sambori Alcoià-Comtat 2021

Activitats

El Jurat de la 23 edició dels Pemis Sambori de l'Alcoià i el Comtat ha emés el seu veredicte. Han participat 43 centres educatius de primària, secundària, batxillerat, cicles i adults, amb 4200 treballs. L'acte de lliurament serà el 19 de maig a la sala del Campus d'Alcoi de la UA, i es comunicarà a les persones guanyadores, d'acord amb les mesures sanitàries.

Més
Taula redona Isabel-Clara Simó, literatura i educació

Taula redona Isabel-Clara Simó, literatura i educació

Activitats

La Coordinadora pel Valencià organitza una taula redona en homenatge a Isabel-Clara Simó, el 14 d'abril, de 19 a 20 h, dins el curs "Literatura i educació". Participaran Jordi Tormo, autor de la biografia d'Isabel; Gonçal López-Pampló, director literari d'Edicions Bromera; Àngels Francés, professora de la Universitat d'Alacant i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; Esther Vizcarra, periodista. Modera Francesc Gisbert, escriptor.

Accediu per l'enllaç: https://web.ua.es/es/campusalcoi/online/

Més
Suport al manifest centres pel valencià

Suport al manifest centres pel valencià

Activitats

Des de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat donem suport al manifest que han signat ja més de setanta centres educatius de tot el País Valencià contra el retrocés que suposa l'aplicació dels percentatges lingüístics que pretén aplicar la Conselleria d'Educació en primària i secundària. Animem tots els centres a sumar-se al manifest.

Més
Curs Literatura i educació

Curs Literatura i educació

Activitats

Un curs del CEFIRE de presentacions literàries que no han pogut fer-se durant la pandèmia, amb Silvestre Vilaplana, Empar de Lanuza, Jordi Raül Verdú, una taula redona sobre Isabel-Clara Simó amb Jordi Tormo, Ester Vizcarra i Gonçal López-Pampló i molt més. Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià, CEFIRE Alcoi i Campus Alcoi UA.

Més
Totes les activitats
Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.