Activitats /

Comunicat i recursos educatius en línia de la Coordinadora pel Valencià

Comunicat i recursos educatius en línia de la Coordinadora pel Valencià

La Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat posa a la vostra disposició tots els seus recursos audiovisuals penjats en línia.

  • Al Canal Youtube de la Coordinadora, teniu les llistes de reproducció de totes les Troabades de Contacontes. Videos curtets, de 4 o 5 minuts, amb els millors contacontes (Llorenç Jiménez, Jordi Raül Verdú, Almudena Francés, Tània Muñoz, Eva Andújar, etc.). També teniu els contes de les Nits de Contes al Castell. 
  • A la nostra web, disposeu de totes les "Auques per a l'escola", que podeu descarregar-vos. Dedicades a Enric Valor, Joan Valls, Joan Fuster, Carmelina Sánchez-Cutillas, Isabel Clara-Simó, Martí Gadea... Entreu en www.alcoiacomtatpelvalencia.org (Recursos, Auques)

 

Més
Presentació Por o fugirem a Alcoi

Presentació Por o fugirem a Alcoi

Dijous 20 de febrer es presenta el llibre Por o fugirem, les millors llegendes de por a Alcoi. Un espectacle de narració oral, al pub L'Escenari d'Alcoi, amb Joan Borja, Francesc Gisbert i Víctor Labrado. A les 20:30 h. Entrada lliure.

Més
Homenatge a Enric Valor: València

Homenatge a Enric Valor: València

Acte d'homenatge a Enric Valor, a València, amb motiu del 20é aniversari de la seua mort. Dissabte 18 de gener, al matí, eifici de la Nau. Eixiran autbusos des d'Elx, Petrer i Alcoi.

Més
V Festa Estellés a Muro

V Festa Estellés a Muro

L'IES Serra de Mariola organitza la V Festa Estellés de Muro. Dilluns 16 de desembre. Amb l'actuació d'Andreu Valor i lectura de poemes.

 

Més
Espai Sambori Fira Tots Sants

Espai Sambori Fira Tots Sants

Aquest cap de setmana la Fundació Sambori starà a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Podreu visitar l’Espai Sambori a la Sala Infantil de l’antiga Biblioteca del Palau Comtal de Cocentaina.

També tenim sessions de contacontes plenes d’humor, tendresa, valors i un toc de màgia. Farem dues presentacions dels Contes del Sambori amb Jordi Micó, el Gran Jordiet el dissabte 2 de novembre a les 13.00 h i a les 18.00 h. Us esperem!

Més
Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.