Activitats /

IX LECTURA COL•LECTIVA DEL TIRANT LO BLANC

La novel•la valenciana Tirant lo Blanc és l’obra del gènere de cavalleries més internacional en la nostra llengua. Va ser editada el 20 de novembre de 1490 i per això, igual com en moltes altres poblacions del nostre domini lingüístic es fan actes de commemoració, nosaltres en proposem un de senzill però ben útil: llegir en veu alta per moltes persones que representen una gran varietat d’entitats socials una de les nostres obres literàries senyeres del segle d’or.

La lectura serà introduïda enguany per l’historiador i professor Àngel Beneito.

La lectura col•lectiva, que serà d’uns cinc minuts per persona, començarà a les 17.30h fins acabar cap a les 21 h. És, per això, que ens agradaria comptar amb la teua participació. Nosaltres et facilitem amb antelació els textos de la part de l’obra que us correspondrà així com l’ordre i el nom de la resta de persones i entitats que hi participaran.

I'm in need of your help! My love for goedkope louboutin flats started a few years ago on my birthday in 2009 when I tried a pair on in Harvey Nichols in London. Since then, I ended up getting quite a few pairs after saving all of my money and spending my savings (which I do now regret) on Louboutin shoes in the sale and some even at retail! Since I was very much into colour and statement pieces back then, I never liked the look of classics, but as my taste has matured and I have grown up a lot, I find it really hard to believe that I never actually bought a classic pair of Goedkope Louboutin Flats! Now that I am into wearing black heels a lot with my outfits, I thought it would make sense for me to get a pair in the near future.

Per poder organitzar degudament l’activitat necessitem que ens contestes abans del 12 de novembre:

— per correu electrònic a l’adreça biblioteca@alcoi.org indicant en l’assumpte “Tirant 2011”, el nom i cognoms, telèfon de contacte i franja horària que millor et convindrà.

— per telèfon al 96 553 71 43

  Lloc: l’IES Andreu Sempere (c/ Isabel la Catòlica, s/n). Alcoi. Descripció: IX LECTURA COL•LECTIVA DEL TIRANT LO BLANC, el divendres 25 de novembre de 2011 a l’IES Andreu Sempere (c/ Isabel la Catòlica, s/n). Hora d'inici: 17:30 data: 2011-11-25 Hora de finalització: 21:00 aproximadament.  

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.