Activitats /

Lliurament Premi Sambori de l'Alcoià i el Comtat 2021

Lliurament Premi Sambori de l'Alcoià i el Comtat 2021

Els 23 Premis Sambori de l'Alcoià i el Comtat es lliuraran dimecres 19 de maig, a l'edifici del Campus d'Alcoi de la UA (C/ Sant Francesc, 10, Alcoi). L'horari serà en tres tandes: 18h, guanyadors de primària; 18:20 h, guanyadors de secundària, batxillerat i necessitats educatives especials; 18:40, premis col·lectius. Assitència prèvia confirmació al correu electrònic. Modalitat individual (guanyador i un acompanyant); col·lectiu (mestra, dos alumnes i dos acompanyants).

Més
Entrevista contes a la plaça 29 d'abril

Entrevista contes a la plaça 29 d'abril

Llegiu l'entrevista que ens han concedit dos de les artistes que participaran en Contes a la plaça, dijous 29 d'abril, a les 20 h, a la plaça Ferrándiz i Carbonell d'Alcoi. Narració a l'aire lliure. Si no heu pogut confirmar i voleu assistir, envieu-nos un correu a: premsacoordinadoravalencia@gmail.com abans de les 17h, queden unes poques places. I vos contestem.

Més
Al maig, Trobades Gent de Lletres

Al maig, Trobades Gent de Lletres

Cada divendres de maig, tenim una cita amb les Trobades Gent de Lletres. Enguany, poden triar entre la modalitat presencial o virtual. Amb Pilar Tormo, Joan Borja i Víctor Labrado, Natàlia Gisbert i Alexandre Agulló

Més
Contes a la plaça Ferrándiz i Carbonell d'Alcoi

Contes a la plaça Ferrándiz i Carbonell d'Alcoi

Dijous 29 d’abril, a les 20h, la plaça Ferrándiz i Carbonell es convertirà en l’escenari de la primera edició de “Contes a la plaça”. Es tracta d’una iniciativa de l’oficina de Normalització Lingüística del Campus d’Alcoi-UPV i de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, que aportarà les cadires per a seure a l’aire lliure. Cal inscriure’s de forma gratuïta en el formulari de l’enllaç, en atenció a les mesures sanitàries.

Més
Veredicte Premis Sambori Alcoià-Comtat 2021

Veredicte Premis Sambori Alcoià-Comtat 2021

El Jurat de la 23 edició dels Pemis Sambori de l'Alcoià i el Comtat ha emés el seu veredicte. Han participat 43 centres educatius de primària, secundària, batxillerat, cicles i adults, amb 4200 treballs. L'acte de lliurament serà el 19 de maig a la sala del Campus d'Alcoi de la UA, i es comunicarà a les persones guanyadores, d'acord amb les mesures sanitàries.

Més
Taula redona Isabel-Clara Simó, literatura i educació

Taula redona Isabel-Clara Simó, literatura i educació

La Coordinadora pel Valencià organitza una taula redona en homenatge a Isabel-Clara Simó, el 14 d'abril, de 19 a 20 h, dins el curs "Literatura i educació". Participaran Jordi Tormo, autor de la biografia d'Isabel; Gonçal López-Pampló, director literari d'Edicions Bromera; Àngels Francés, professora de la Universitat d'Alacant i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; Esther Vizcarra, periodista. Modera Francesc Gisbert, escriptor.

Accediu per l'enllaç: https://web.ua.es/es/campusalcoi/online/

Més
Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.