Activitats /

h

Jornades formatives Enric Valor a l’escola

La Universitat d’Alacant (Càtedra Enric Valor) i el CEFIRE convoquen les II Jornades Formatives Enric Valor a l’escola. Es tracta d’unes jornades reconegudes amb 20 crèdits: 7 hores presencials, a Castalla (divendres 17 i dimarts 21 de març, de 17 a 20:30 hores) i 13 hores a distància (plataforma moodle).  Les jornades seran acreditades amb 20 hores formatives pel CEFIRE (per als docents) i per la Universitat d’Alacant (per als seus alumnes).

Les jornades pretenen divulgar la figura d’Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura a partir d’experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d’Enric Valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l’aula.

Els docents podeu inscriure-vos en la pàgina web del CEFIRE i els alumnes de la Universitat d’Alacant en la pàgina web de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

Les jornades són el resultat de la col·laboració entre la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, el CEFIRE d’Elda i Alacant, l’ajuntament de Castalla, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat (Escola Valenciana), el Centre Cultural Castellut, l’Associació Cultural El Teix d’Ibi i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.