Activitats /

Cinema en valencià a Castalla

Lloc: Casa de Cultura de Castalla Descripció: El pròxim divendres, dia 30 de març, es projectarà a la Casa de Cultura de Castalla, a les 20h., la pel·lícula EL DISCURS DEL REI , en versió doblada al valencià. Entrada gratuïta. Hora d'inici: 20:00 data: 2012-03-30

SINOPSI

Després de la mort de George V i l’abdicació del seu fill, Eduard VIII, el tron de Gran Bretanya i el seu imperi està en les mans de Bertie, fill d’un i germà de l’altre, respectivament. Coronat amb el nom de George VI, comença a regnar en un moment en què la seua nació necessita un líder, però el nou monarca té un problema de tartamudesa que li fa semblar dèbil. Amb el suport de la seua dona i de part del seu govern, entre ells el mateix Winston Churchill, el rei es prepara amb un excèntric logopeda, anomenat Lionel Logue, per a pronunciar el discurs que haurà d’unir el país en la batalla.

Basada en fets reals, El discurs del rei es trasllada a la dècada dels 30 per a contar la història més humana de George VI. La pel·lícula ha estat dirigida per Tom Hooper i es tracta d’un film històric sobre els intents del monarca per superar els seus problemes de tartamudesa i convertir-se en la veu de la confiança del seu país en els principis dela II Guerra Mundial.

 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.