Activitats /

h

Comunicat sobre la Trobada

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA XXXIII TROBADA D’ESCOLES VALENCIANES DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT

AGRES, ALFAFARA, GAIANES 2020

Bon dia.

Totes i tots sabeu què és una Trobada, la nostra festa per la llengua.

Des del juny de 1988, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat les ha impulsades tots els anys, a pobles grans, menuts, sense escola, amb obres als accessos, plovent, amb sol, amb suports institucionals i sense, reivindicant la normalitat, ballant i cantant, coneixent el territori. Any rere any hem ampliat el nombre de comunitats educatives i entitats que han anat sumant-se a l’exigència i el clam de voler viure plenament en valencià.

I, mira per on, un animaló petit, petit, petit… ens ha envaït cases, escoles, places i carrers. El Coronavirus ens ha confinat, ens ha dit: si vols tornar a eixir viu i combatiu: queda’t a casa.

I, amb el disgust de la incredulitat, però amb la màxima responsabilitat, la Comissió Organitzadora ha hagut de prendre una decisió històrica. La Comissió de Trobada, integrada per: docents i famílies dels tres pobles que formen el CRA Mariola Benicadell; els representants dels seus ajuntaments (Agres, Alfafara i Gaianes); i l’equip de la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià, membre de la Federació Escola Valenciana, hem decidit:

AJORNAR LA TROBADA 2020 I CONVOCAR-LA PER A LA PRIMAVERA DEL 2021

Només, i sempre atenent les normes legals de sanitat, vos informarem de la possibilitat de realitzar algunes activitats prèvies ajornades:

            * La visita arqueològica al Cabeçó de Mariola, la cova del Bolumini, la xerrada sobre el recull toponímic fet per l’alumnat del CRA, voldríem fer-les al llarg del primer trimestre del curs que ve. Si és possible. Esteu atents. 

            * La data del Festitrò i les noves reunions organitzatives seran comunicades en tindre les màximes certeses sanitàries;

            * El lliurament del Premi Sambori comarcal, intentarem que siga a l’octubre;

            * Pel que fa a les paperetes de rifa. El sorteig d’enguany queda ajornat. Però guardeu-les i seran útils per al sorteig que farem del dia després de la nova data de Trobada, el 2021.  En tornar a la nova normalitat caldrà vendre’n de nou, sabeu que és una font d’ingressos important per fer les activitats. Si n’heu venut enguany, feu l’ingrés de les venudes al compte indicat. I la resta, guardeu-les i per a l’any que ve.

            * Pel que fa a les samarretes. Seran les mateixes, al mateix preu. Avisarem del nou període de comandes i igual com la rifa, farem per vendre’n bona cosa.

Qualsevol qüestió, dubte o suggerència ens la podeu fer arribar a la Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat: 675 65 55 68 coordinacio@trobadesalcoiacomtat.cat   o al CRA Mariola Benicadell  656 92 44 26

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.