Activitats /

Escola Valenciana us desitja un feliç 9 d'octubre

 

Amb motiu de la celebració de la diada dels valencians i les valencianes, Escola Valenciana vol felicitar-vos pel treball que feu dia a dia amb la transmissió a l’alumnat de l’estima pel nostre tret d’identitat més important, la nostra llengua. Volem agrair-vos la inestimable tasca que feu per construir una escola arrelada a la nostra cultura, les nostres tradicions i el nostre territori. Volem fer-vos patent que vosaltres sou els qui feu possible una escola a tot color. Un ensenyament que impregna de dignitat les nostres comarques. Feliç 9 d’octubre!

Us regalem aquestes imatges del nostre País, banyades de versos de Vicent Andrés Estellés i recitades per Ovidi Montllor: https://www.youtube.com/watch?v=gpiwhJRlxFs

Actes: 13h Guardó

Escola Valenciana rep el guardó Valencià de l’any de la Fundació Huguet de Castelló en reconeixement a la tasca de l’entitat en defensa de la normalització lingüística a tots els àmbits de la societat.

18h Manifestació

Lema El País Valencià és el futur. Plaça de sant Agustí. València.

21h O ara, o mai. Homenatge a Joan Fuster

En el 30é aniversari del gran aplec en commemoració de les “Normes del 32” a la Plaça de Bous de Castelló el 25 d'abril del 1982, Castelló per la Llengua i la Comissió 9 d'octubre homenatja l'escriptor suecà en els 50 anys de la publicació de Nosaltres, els valencians. L'acte serà conduït per Josep Manuel Casany, interpretaran els textos els actors Paco Alegre, Pilar Almeria, Francesc Anyó, Pepa Juan i Albert Iborra i finalitzarà amb l'actuació musical de Miquel Gil. Se celebra al Teatre el Micalet. València. Les entrades de l'acte es poden adquirir al Centre de Cultura Octubre de València, a 5 € o bé a 10 € per a les persones que vulguen col·laborar econòmicament amb el projecte.

 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.