Activitats /

Homenatge sonor a Llorenç Giménez

Homenatge sonor a Llorenç Giménez

Francesc Gisbert

Llorenç Giménez ens va deixar fa poc. Una bona colla d'amistats vam voler retre-li homenatge amb el llibre Conte Contat (Edicions del Bullent). En total, més de vint-i-dos representats del món de les lletres i altres tants del món de la il·lustració. El llibre ha quedat molt lluït i fa goig, per dir-ho clar i ras. Amàlia Garrigós va acceptar el repte que li vaig proposar, des de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat: elaborar un programa de podcast, de ràdio per internet, amb testimonis i fragments dels contes.

Vos oferim un homenatge sonor a Llorenç Giménez, conduït per Amàlia Garrigós. A partir de Conte contat. Intervenen Rosa Serrano, la seua filla Mònica, Enric Lluch, Carles Cano, Almudena Francés, Teresa Broseta, Jordi Raül Verdú, Domingo Chinchilla, Josep Antoni Fluixà, Anna Roig, Núria Sendra, Maria Jesús Bolta i Francesc Gisbert.

Una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport / Sempre Teua.

Vos convide a parar l'orella i gaudir del nostre homenatge.

Punxeu en l'enllaç https://www.ivoox.com/conte-contat-homenatge-a-llorenc-gimenez-contacontes-audios-mp3_rf_61040688_1.html

 

 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.