Activitats /

h

II Ruta de Contacontes amb la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

Una prova de l'èxit, segons ha destacat Mariona Carbonell, de l'àrea de Cultura de la Mancomunitat, és que enguany s'hi han afegit més pobles a un programa que uneix la promoció del turisme cultural i la divulgació del patrimoni oral valencià.      

Les rutes de la Mancomunitat s'emmarquen en un projecte coordinat per Francesc Gisbert, responsable d'Escola Valenciana de l'Alcoià i el Comtat. Entre els contacontes que passaran pels nostres pobles a explicar històries hi ha Almudena Francés, Rosanna Espinós, Rosa Fraj, Sílvia Colomer, Óscar Lara, Lluís Abad, el grup Anbelú i escriptors i divulgadors com ara Joan Borja de la Universitat d'Alacant, Víctor Labrado, Jordi Raül Verdú i Francesc Gisbert. Les rutes d'estiu es fan per la vesprada, a poqueta nit (19:30), i consisteixen en una passejada d'una hora per tres escenaris de cada poble, on diversos contacontes expliquen llegendes i rondalles, sovint amb la col·laboració de veïns del poble. Són gratuïtes, gràcies a la Mancomunitat, i per a tota la família, grans i menuts.

      La primera ruta serà a Millena (6 de juliol) i continuarà a Benilloba (9 de juliol), l'Orxa (16 de juliol), Penàguila (21 de juliol) i Benimarfull (22 d juliol). A l'agost, vindran les rutes d'Alfafara (3 agost), Gaianes (6 agost) i Agres (3 setembre), Alqueria (16 setembre) i Muro (17 setembre). Banyeres (27 octubre), Alcoi (28 octubre) i Cocentaina (18 novembre).

     L'horari i punt de trobada de cada ruta s'anunciarà en www.alcoiacomtatpelvalencia.org

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.