Activitats /

La Llegenda de Sant Jordi

LA LLEGENDA TORNA EL PRÓXIM DISSABTE 14 DE JULIOL DE 2012 A LES 23 HORES AL PARC MUNICIPAL DE VILLA ROSARIO. L'ESPECTACLE NO PROFESSIONAL MÉS GRAN DEL PAÍS VALENCIÀ: MÉS DE TRES-CENTES PERSONES PARTICIPANTS, 2.000 BUTAQUES, MÚSICA EN DIRECTE, FOC, LLUM, DANSA, MÀGIA.... T'HO PERDRÀS?

¿Qué es la Llegenda de Sant Jordi el Drac i la Princesa?

És una obra de teatre pensada per a tots els públics i amb este objectiu té una gran càrrega d'ingenuïtat, fantasia, imaginació, bon humor, sorpresa i acció. Es narra una història col·lectiva, on la gent del poble adquireix un gran protagonisme. Se'ns mostra un model de convivència caracteritzat per la participació i col·laboració entre els veïns, la manera de resoldre els conflictes col·lectius, el tarannà actiu i combatiu de les donzelles, la singularitat dels seus monarques... Tot impregnat d'un to desenfadat i còmic, contrastant també amb un cert lirisme i tensió dramàtica, és una representació triennal carregada d'elements que pretenen emocionar l'espectador i també provocar una vivència col·lectiva gratificant als que hi participen. Vos convidem a viure amb els cinc sentits i, sobretot, amb el cor aquesta nit de teatre, màgia, música, dansa, foc... La Nit del Drac !

  Title: La Llegenda de Sant Jordi Location: Banyeres de Mariola Description: La Llegenda de Sant Jordi. Start Time: 23:00h Date: 2012-07-14

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.