Activitats /

MURO CELEBRA EL 9 D'OCTUBRE

Muro celebra el 9 d'octubre amb un munt d'activitats. Ací te les deixem. Vine!

-Dimecres, dia 5 d’octubre a les 20.30 h. Conferència de Vicent Brotons titulada “Enric Valor o l’amor per la llengua”. A l'Arxiu Municipal.

-Dijous, dia 6 d’octubre:

Cinema en Valencià a les Escoles, amb la pel·lícula Wallance & Gromit. La maledicció de les verdures, i sessió oberta al públic a les 18.00 h.

Dijous literaris amb la Presentació del llibre de Silvestre Vilaplana Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, a càrrec del mateix autor. A les 20.30 h a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanc

-Divendres, dia 7 d’octubre

Arribada al matí de la flama del Correllengua als centres educatius del poble.

A les 20.30 h Inauguració de l’XI edició de l’exposició Art d’Ací, a la sala d’exposicions de l’Arxiu Municipal. Es podrà visitar del 7 d’octubre al 6 de novembre en horari de dimarts a dissabte, de 18.00 a 21.00 h.

-Dissabte, dia 8 d’octubre

Partida de pilota, on jugaran el Muro A contra el Muro B. A les 16.00 h al carrer dels Reis Catòlics

A les 19.30h Concert del 9 d’Octubre a càrrec de la Unió Musical de Muro, i lectura del manifest a càrrec de Rafael Calbo.

-Diumenge, dia 9 d’octubre

26a edició del cros popular. A les 10.30 h eixirà des de l’Ajuntament i el recorregut serà el següent: Placeta Molina, Sant Blai, Plaça de l’Església, Músic R. Esteve, Sant Joan, Sant Roc, Triana, Camí de l’Hort, Palau de la Senyoria, Prof. Sanchis Guarner, La Boguesa, Comp. Paco Esteve, La Sénia, La Bola, Av. d’Alcoi, Sants, Placeta Molina.

Inscripcions anticipades al pavelló del Poliesportiu Municipal.

A les 11.30 h Parc infantil. A partir de les 11.30 h fins a les 14.00 h, i de 16.30 h a 19.00 hores a l’aparcament del Batà.

A les 14.00 h Concurs de paelles al parc del Batà. Les bases per a participar en el concurs es posaran a l’abast a l’Ajuntament i en la pàgina web www.vilademuro.net El termini d’inscripció serà del 12 de setembre al 7 d’octubre.

 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.