Activitats /

Nova edició dels Premis Baldiri Reixac.

Benvolguts companys i companyes,

Ja s'han publicat les bases de la nova edició dels Premis Baldiri Reixac, que convoca cada any la Fundació Carulla, destinats a l'estímul i al reconeixement de l'escola en valencià, a tot l'àmbit lingüístic.

Els premis estan dotats amb un total de 111.200 euros, que es distribueixen entre 14 premis de 3.300 euros a les escoles, 70 premis de 700 euros a alumnes i 3 premis de 4.000 euros a mestres.

Escola Valenciana i la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel valencià volem animar-vos a participar-hi. Sabem que la majoria d'escoles teniu projectes educatius i treballs d'excel·lent qualitat que mereixen ser reconeguts, i aquests premis són una bona oportunitat perquè es conega la gran tasca que es fa als nostres centres educatius.

Cada any més escoles valencianes resulten premiades als Premis Baldiri Reixac. A l'anterior convocatòria van tindre premi el CEIP La Teixereta d'Ibi, Escola Baladre de Picanya, IES Guadassuar, IES Enric Valor de Castalla, IES Pare Arques de Cocentaina, Escola Gavina de Picanya i CEIP Víctor Oroval de Carcaixent. A tots, enhorabona per la faena ben feta!

Si n'esteu interessats, informeu-vos-en a https://www.escolavalenciana.com/noticies/detall/1644/premis-baldiri-i-reixac-2013

Moltes gràcies.  

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.