Activitats /

Podcast ràdio. Sambori del Confinament

Enllaç Programa 1: 4 de maig. Jordi Raül Verdú, Carles Cano, Francesc Gisbert. I els contes de: 'Superpoders' d'Alejandra, de Benilloba, estudiant de segon de primària, i 'Els trobe molt a faltar', d'Altea Llopis de l'IES Cotes Baixes a Alcoi.

Enllaç Programa 2: 11 de maig. Almudena Francés, Eva Andújar. I els contes  d'Inés Botella Colomer, Martina i Sole Ortega Soro. La banda sonora la posen Esir, amb Arrel i Trobadorest amb 'Així m'agrada'.

Enllaç Programa 3: 18 de maig. Escoltareu Carmen Sancho i Jaume M. Santonja d'El Romeral d'Alcoi; Lucia Llopis Sancho de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi; Angela, tutora de segon d'infantil de l'escola de Benilloba i Rebeca, mestra d'educació infantil de l'escola Sant Vicent d'Alcoi.

Enllaç Programa 4: 25 de maig. Amb Vicent Romans, Sílvia Colomer i Rosanna Espinós. I els àudios dels alumnes Mauro Zamorano, de l'IES Cotes Baixes d'Alcoi, Desiré Pérez del CRA Mariola Benicadell i Alba Seller d'El Romeral d'Alcoi. Amb la música d'ESIR i Dani Miquel.

Activitat realitzada amb el suport de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència de la Generalitat Valenciana i la Direcció General de Política Lingüística, Sempre Teua/ La teua llengua

 

 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.