Activitats /

RUTA LITERÀRIA PER CASTALLA

La Regidoriade Cultura de l’Ajuntament de Castalla, dins de les activitats culturals programades per commemorar el 9 d’octubre, i en col·laboració amb el Centre Cultural Castellut, ha programat per dissabte,6, ales 17h una Ruta Literària per Castalla basada en la novel·la d’Enric Valor “Sense la terra promesa”.

La Regidoriade Cultura i el Centre Cultural Castellut han publicat per a l’ocasió un tríptic que servirà de guia per a la visita i que estarà a disposició de tots els visitants de Castalla així com de tots els estudiosos de l’escriptor Enric Valor. Aquesta publicació s’emmarca dins d’una nova tendència en la qual es pretén posar en valor la realitat cultural dels nostres pobles i ciutats, ampliant l’oferta lúdica per a tots els ciutadans, tant locals com visitants.

La publicació dela RutaLiteràriaés el colofó a les activitats commemoratives del Centenari del naixement de l’escriptor Enric Valor que al llarg de l’any passat en van celebrar a Castalla.

Dissabte,6, ales 17h, començarà ala PlaçaMajorde Castalla la passejada literària perla Castallade fa 100 anys. Esteu tots convidats!

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.