Més coses / Llibres /

'El mas del diable'. Isabel-Clara Simó

L’escriptora Isabel-Clara Simó ha presentat la nova edició del seu llibre El mas del Diable” (Edicions Bromera. Col·lecció Els nostres autors) al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant, dilluns 10 de desembre de 2018. La presentació s’inclou en la programació cultural de la UA al Campus d’Alcoi, amb el patrocini de la Fundació Mutua Levante.

L’acte ha comptat amb les intervencions, a més de l’autora, del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortes; del regidor d’Alcoi, Manuel Gomicia, en representació de l'alcalde; i de Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, qui ha escrit la introducció del llibre.

 

El Mas del Diable

El mas del Diable, de l’escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó, és una novel·la que narra la història de dos germans bessons, Dick i Duke, que tornen a trobar-se després de la mort de son pare. Els protagonistes retornen al lloc on van créixer i on cap dels dos va ser realment feliç a causa d’una mare no gaire afectuosa i d’un pare a qui temien. Ara, després d’estar separats durant anys, tornen a conèixer-se, a descobrir-se, i junts hauran d’enfrontar-se al misteri de la traumàtica desaparició de sa mare quan ells a penes eren uns xiquets. El punt de trobada i el centre de tota la trama és una vella masia en el paratge de la Font Roja, el Mas del Diable, des d’on els dos protagonistes han de viatjar a Viena, Londres i Madrid per a aconseguir desemmascarar una important xarxa de falsificadors d’art. La novel·la inclou tant personatges ficticis com reals, com el pintor Antoni Miró, a qui l’autora va dedicar aquesta obra.

ENLLAÇOS

https://www.lesmuntanyes.com/2018/12/29/la-festa-de-lhome-dels-nassos-o-de-les-orelles/

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.