Premis Sambori / Premi Sambori 2018 /

h

L'Espai Sambori a la Fira de Tots Sants 2018

La Coordinadora l’Alcoià-Comtat pel Valencià i la Fundació Sambori han organitzat per segon any consecutiu l’Espai Sambori, una trobada amb la literatura feta per alumnes, dins la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

TOTA LA INFORMACIÓ DE L’ESPAI SAMBORI A LA FIRA DE TOTS SANTS A UN CLIC

L'Espai Sambori serà un aparador en el qual ensenyar els treballs que han produït els nostres xiquets i xiquetes, però també hi haurà espectacles d'animació, amb Espardenya Teatre i el Gran Jordiet. A més, enguany, l’assistència podrà escoltar la narració dels contes de la veu dels autors i les autores de les obres guardonades en l’edició 2018 del Premi Sambori, cada matí, des de les 11, a la sala infantil de l'antiga biblioteca, ubicada al Palau Comtal. Es pot visitar de l'1 al 4 de novembre, des de les 11 a les 21’30 hores, tot i que es va inaugurar oficialment, amb la resta de les exposicions, el divendres 26 d'octubre.

Enguany, a més, hi haurà a l'Espai Sambori l'exposició 'Escriu-me. L'art de narrar'

L’Espai Sambori torna a estar a la Fira de Tots Sants de Cocentaina, gràcies a la col·laboració de les regidories de Fira, Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Cocentaina amb l’objectiu de mostrar els treballs guanyadors o que han participat en les diferents edicions del Premi Sambori de narrativa escolar a les nostres comarques, els quals estan dipositats i custodiats a l’arxiu municipal de Cocentaina, gràcies al conveni de col·laboració que l’Ajuntament de Cocentaina té signat amb la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià, entitats que han impulsat i estimulat aquest projecte amb la finalitat de dinamitzar aquest fons bibliogràfic.

El Premi Sambori, que la Fundació Sambori organitza any rere any des de 1998, és un concurs de narrativa dirigit als centres educatius del País Valencià amb l’objectiu de promoure i difondre l’ús del valencià dins de l’àmbit educatiu, a més d’incentivar la creativitat artística i imaginativa de les xiquetes i els xiquets valencians.

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.