Activitats /

Enviament de treballs als Premis Sambori 2021

Enviament dels treballs per als Premis Sambori de l'Alcoià i el Comtat
Comencem un nou any, que esperem serà millor que l'anterior. Perquè no se vos oblide res, hem editat uns calendaris de paret molt divertits. Si esteu interessats, envieu-nos un correu amb el vostre nom, les dades del centre i quants calendaris d'aula necessitaríeu. I vos els farem arribar gratuïtament.  
D'altra banda, ja podeu participar en una nova edició dels Premis Sambori. El termini d'enviament dels treballs finalitza el 26 de febrer. Enguany, podeu fer-nos arribar els treballs de les comarques de l'Alcoià i el Comtat per correu postal o en persona, als punts següents. 
RECORDEU: Tots els treballs d'un mateix centre, han d'anar dins d'un sobre tancat. En el sobre heu d'adjuntar la tria de treballs, amb els fulls de participació de cada alumne i els fulls de participació de centre.  
 
 
PREFERENTMENT, envieu els treballs del vostre centre per correu postal a la BIBLIOTECA DE COCENTAINA. També hem habilitat alguns punts per si necessiteu dur-los en persona o són treballs voluminosos (infantil, col·lectius...).
 
Biblioteca de Cocentaina (per correu postal o en persona)
A/a: Premi Sambori
Pla de la Font, s/n,  03820, Cocentaina
Altres punts de recollida, on deixar els treballs en persona, si no podeu enviar-los per correu a la Biblioteca de Cocentaina:
EPA d'IBI
A/a: Esteve Ramon (Premi Sambori)
C/ Mestre Ruperto Chapí, 1, 03440 Ibi
 
IES Pare Vitòria d'Alcoi
A/a: Direcció (Premi Sambori)
Ada. Elx, s/n
03801     Alcoi
 
IES Serra Mariola de Muro 
A/a: Francesc Gisbert (Premi Sambori)
C/ L'Orxa, s/n
03830 
Si teniu dubtes, podeu enviar-nos un correu a info@trobadesalcoiacomtat.cat
 
També aprofitem per enviar-vos el vídeo de la Memòria Visual d'Activitats de l'any 2020 https://www.youtube.com/watch?v=fbNJXeGjR-c
 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.