Activitats /

h

Un concurs de novel·la portarà el nom d'Isabel-Clara Simó

GALERIA DE FOTOS

L'escriptora alcoiana Isabel-Clara Simó presenta una nova edició de la novel·la El mas del Diable a Alcoi. Serà dilluns 10 de desembre, a les 19 h, en les dependències de la Cambra de Comerç d'Alcoi (carrer Sant Francesc, aula de la Universitat d'Alacant). La reedició és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià per a retre homenatge a la nostra escriptora més universal. La nova edició, en Edicions Bromera, presenta un estudi introductori sobre l'autora a càrrec del també escriptor Francesc Gisbert. A més a més, Gisbert ha convidat diversos narradors alcoians a participar amb un article en un homenatge col·lectiu. Hi ha els articles de Silvestre Vilaplana, Francesc Bodí, Mercè Climent, Ester Vizcarra, Miquel Cruz, Jordi Botella, Carles Cortés i Maria Àngels Francés. 

El mateix acte va servir per a anunciar que l'any vinent es crearà un concurs de novel·la que portarà el nom d'Isabel-Clara Simó. 

També s'ha presentat una auca sobre l'autora, editada per la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel Valencià, amb dibuixosa de Rosana Crespo i versos de Francesc Gisbert, que es pot descarregar a l'apartat 'Auques per a l'escola' de la carpeta de Recursos del menú superior. 

El mas del diable és una novel·la d'intriga i aventures ambientada en la Font Roja d'Alcoi, que narra una trama de tràfic i falsificacions d'obres d'art. A pesar del seu èxit, es trobava fora del mercat i ara, amb la nova edició, podran gaudir-la tots els lectors. 

Durant l'acte, es presentarà l'Auca Isabel Clara Simó, amb textos de Francesc Gisbert i il·lustracions de Rosanna Crespo, amb què s'obsequiarà els assistents. L'auca serà distribuïda per la Coordinadora pel Valencià i Escola Valenciana en totes les Trobades d'Escoles Valencianes i arribarà a tots els centres educatius. 

Compartir:

Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.