Més coses / Lectures del Tirant lo Blanc /

Lectura Tirant lo Blanc 2018

Lectura Tirant lo Blanc 2018

La lectura col·lectiva del 'Tirant lo Blanc', primera novel·la moderna en la nostra llengua, s'ha celebrat enguany, a l'IES Cotes Baixes, el 16 de novembre. Com sempre, de matí van llegir els escolars i de vesprada els adults.

Més
Lectura del Tirant 2017

Lectura del Tirant 2017

La Coordinadora pel Valencià i la Xarxa de Biblioteques d'Alcoi organitzen la lectura col·lectiva del Tirant lo Blanc, que es va celebrar divendres 17 de novembre, a l'institut de Formació Professional de Batoi. 

Durant el matí, van llegir fragments de la novel·la els estudiants dels centres educatius participats en aquesta edició: l’IES Cotes Baixes, el col·legi Miguel Hernández, la Salle, les Paüles i les Esclaves. Tots els centres participants van rebre d’obsequi un exemplar del Tirant en l’edició de Víctor Labrado, publicada per l’editorial Andana. Van participar més de 500 veus.

Per la vesprada, era el torn dels adults, amb una lectura que va obrir Carles Cortés, escriptor i professor de la Universitat d’Alacant. Llegien les persones que s'habien ofert a títol individual i els representats de les associacions i entitats locals d’Alcoi. 

Entreu per veure les imatges. 

Més
Lectura col·lectiva del Tirant 2012

Lectura col·lectiva del Tirant 2012

El CEIP El Romeral serà l’escenari de la Lectura Col·lectiva del Tirant Lo Blanc. Una activitat que porta realitzant-se ara una dècada i organitzada per la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals …

Més
Lectura col·lectiva del Tirant 2011

Lectura col·lectiva del Tirant 2011

La novel·la valenciana Tirant lo Blanc és l’obra del gènere de cavalleries més internacional en la nostra llengua. Va ser editada el 20 de novembre de 1490 i per això, igual com en moltes altres pobl…

Més
Calaix
  • Unión Alcoyana
  • Som Trobada
  • Escola valenciana. Federació d'associacions per la llengua.